1szazalek banner 470x75px

Fogadónap - információk

on .

Tisztelt Szülők!

Ettől a tanévtől lehetőség nyílik előzetes időpontfoglalásra a fogadóórákra. (legközelebbi fogadóóra december 11., hétfő) A foglalási felület a http://www.frater.hu/online/fogadoora linken érhető el, ami december 6-án 14 órától december 10-én 20 óráig lesz aktív.

A belépéshez a gyermekük oktatási azonosítóját és születési dátumát (kötőjeles formában) kell megadni, ugyanúgy mint az e-ellenőrző használatakor.

A kiválasztott tanárhoz 10 perces beosztásban lehet jelentkezni, az idősáv melletti fehér karikába kattintva. (foglalható időpontok  16-17:30-ig). Amely tanár neve nem látható, az hivatalos elfoglaltság miatt nem lesz jelen a fogadóórán.  A mentéshez (ELKÜLD  gomb)  megerősítésként újra meg kell adni az oktatási azonosítót.

A főoldalra visszalépve lehetőség van a foglalt időpontok ellenőrzésére, tévesztés esetén törlésére.

A fogadóóra 18 óráig tart. Az utolsó fél órára (17:30-18-ig) már nem lehet előzetesen foglalni, ekkor bejelentkezés nélkül, a hagyományos módon lehet a fogadóórán részt venni.

Aki nem tudott időpontot foglalni, annak is lehetősége van a szaktanárokkal találkozni, mert az utolsó fél órát (17:30-18-ig) nem osztjuk be, valamint, ha egy-egy tanárnál nem volt időpontra jelentkező, akkor érkezési sorrendben lehet részt venni a fogadóórán. A foglaltsági táblázatot minden teremhez kifüggesztjük.