^ Visza a tetejére
Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium

FanniZsuzsi

 

 

A megyeháza dísztermében, december 13-án, pénteken adták át a 2013-as évre szóló Jó tanuló, jó sportoló címeket, jutalmazták a legeredményesebb diáksport szervezeteket és átadták a Megye Diáksportjáért plaketteket.

Iskolánk először vehette át a nyolc évfolyamos gimnáziumok kategóriájában az első helyért járó serleget! A testnevelés munkaközösség tagjai: Bacsa Péterné, Demjén Zoltán, Koromné Fonyi Ágnes és Stefánné Hegedüs Zsuzsanna. Köszönet a felkészítésért és a versenykíséretért!

Ebben a tanévben két tanulónk bizonyult a „Jó tanuló, Jó sportoló” kitüntetéséért járó emlékplakett átvételére.

Szentesi Zsuzsa, 7.osztályos tanulónk- kosárlabda és floorball sportágban nyújtott kiemelkedő eredményt.

Bacsa Fanni, 6. osztályos tanulónk atlétika sportágban ért el kiemelkedő eredményeket.

KIDS 20 év legjobbjai

A KIDS 20. éves ünnepi közgyűlésén (2013.október 30. 11.00 óra Budapesti Piarista Gimnázium, 1052 Bp. Piarista u. 1. /volt Pesti Barnabás u.) a Fráter György Katolikus Gimnázium két volt tanulója Stefán Rita kosárlabdázó és Szendrei Balázs úszó „a 20 év legeredményesebb KIDS versenyzői” díját vehettek át.

Megtisztelő elismerésükhöz gratulálunk!

December elején tartották a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Diáksport Tanács ünnepi díjátadó ülését Miskolcon a Megyeháza Dísztermében.
Ekkor adták át a „Jó tanuló, jó sportoló” kitüntetést is, melyet azon diákok érdemelnek ki, tanulmányilag és valamilyen sportágban is kimagasló eredményt értek el. A díjazottak között Kecskés Karina, 5.osztályos diákunk, aki kosárlabdában ért el csapatával szép eredményeket.
A kitüntetéshez neki és a csapat edzőjének,Stefánné Hegedűs Zsuzsa tanárnőnek gratulálunk és mindkét területen további szép sikereket kívánunk!

November elején került megrendezésre Tamperében a nemzetközi ” EUSwim” úszóverseny.
A versenyt 8 pályás 25 méteres medencében bonyolították le.
A Miskolci Sportiskola csapatát erősítette Arnóczki Zsófia (5. a), aki 5 úszásnemben indult, és mindegyikben aranyérmet szerzett.Két számban 50 m pillangó és 50 m mellúszás új korosztályos „EUSwim” rekordot állított fel . Ez utóbbi úszásnemben jobb időt úszott, mint a jelenleg a 10 évesek kategóriájában Magyarországon érvényben lévő korosztályos csúcs. Teljesítményéhez